sodertornskommunerna.se
Sök:
Toppnavigation

Tillsammans - för en växande besöksnäring

Nykvarns kommun bjuder in till Södertörns Rådslag torsdagen 30 mars 2017 kl 10.00-16.00 på Taxinge Slott i Nykvarn!

Södertörns rådslag 2017 diskuterar besöksnäringen- en av landets mest framgångsrika branscher.  Hur kan vi på Södertörn vara med i den starkt växande utvecklingen?

Södertörns Rådslag samlas företagsledare, politiker, opinionsbildare, strateger och andra beslutsfattare för att både summe¬ra läget och lägga grunden till framtidens beslut. Södertörns Rådslag genomförs årligen i samverkan mellan Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje och Tyresö kommuner tillsammans med Företagarna, Stockholms Handelskammare, KTH och Södertörns Högskola
Redan idag är besöksnäringen en av landets mest framgångsrika branscher. 2015 omsatte besöksnäringen 282 miljarder kronor och sysselsatte 165.000 personer. Branschen har växt med 27 miljoner kronor om dagen sedan 2010 – och bara fortsätter växa!
Hur kan vi på Södertörn vara med i den utvecklingen? Missa inte chansen att mingla och nätverka med kollegor från branschen.
F.d. infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd talar inspirerande och framsynt på temat ”Framtid för Södertörn”. Regeringens utredning om turism och besöksnäring redovisar vad man vill belysa. Vi får veta hur besöksnäringen ser ut på Södertörn idag och vad den innebär i form av ekonomi och arbetsmarknad för huvudstadsregionen.
Välkommen till en verklig framtidsdag, torsdagen den 30 mars på Taxinge Slott i Nykvarn!

För Södertörns Rådslag 2017

Bob Wållberg

Kommunstyrelsens ordförande (NP)
Nykvarns kommun

Ola Edström

Kommundirektör
Nykvarns kommun

Sidan skapades den 13 augusti 2008.

Senast uppdaterad den 21 februari 2017.

Webbredaktör: Karin Lundmark

Inbjudan och programStartsidan Om Södertörnssamarbetet Projekt Nyckeltal Gemensamma organisationer Nätverk Ställningstaganden